WIJ | CONTENT

WIJ…Film

Bekijk en beluister HIER de 1 minuut film van het project WIJ…doorbreken de cirkel van Geweld, waarin alle bewegende portretten gebundeld zijn en waaronder de audio de verhalen bundelt, welke leidt tot één sterke boodschap; NIETS DOEN IS GEEN OPTIE!

Bekijk en beluister HIER de samenvatting van de lancering op 12 november 2020 van WIJ…doorbreken de cirkel van geweld op het Kruisplein in Rotterdam (nog in de maak)

WIJ…Magazine

Bekijk HIER het WIJ…doorbreken de cirkel van geweld – magazine online. Wilt u liever de papieren versie van het WIJ.. magazine ontvangen, voor educatief gebruik of om de beelden en verhalen nog eens rustig terug te lezen. Stuur dan een e-mail naar info@stichtingopenmind.nl

WIJ…Podcast

Luister HIER de PODCAST – die Merel Steinweg @ Programma Geweld hoort nergens thuis – maakte over haar ontmoeting met Mirjam Bekker-Stoop directeur stichting Open mind en initiatiefnemer van het project WIJ doorbreken de cirkel van geweld.

Luister HIER de PODCAST van het project WIJ doorbreken de cirkel van geweld waarin Angelique en Eric hun verhaal delen (nog in de maak)

Luister HIER de PODCAST van het project WIJ doorbreken de cirkel van geweld waarin Remco en Rebecca hun verhaal delen (nog in de maak)

WIJ…Beeldverslag

Bekijk HIER de foto’s van de lancering van de reizende multimediale tentoonstelling in Rotterdam